Vibracijska usmeritev tedna

Vibracijska usmeritev tedna

Vibracije so povsod okoli nas, vse je energija, ki v svojo okolico oddaja določeno stopnjo vibracije. Že naše misli so vibracije, ki v naše življenje privabljajo tisto, kar odsevamo. Zato delujmo sebi v dobro in negujmo zgolj pozitivne misli, verjemite splača se!

Za vas tedenske vibracijske izzive pripravlja Iztok, Reiki mojster in vibracijski motivator.

Vibracijska usmeritev tedna od 30.11. – 6.12.2020

V tem tednu se posvetimo sprejemanju nepopolnosti. Naše vibracije usmerimo v to, da se namesto ukvarjamo z našo popolnostjo ali se pretirano sprašujemo, zakaj nismo popolni, raje sprejmimo nepopolnost. Biti popoln je relativno, zato sebe ter druge sprejmimo take kot smo, vključno z vsemi napakami vred.

Samosprejemanje je ena od ključnih pozitivnih stanj dobrega počutja. Čeprav je kritika potrebna, da lahko rastemo, pa je preveč samokritike škodljivo in nas pelje v depresivno stanje ter stres. Če stanje traja daljši čas, postajamo čedalje bolj razdražljivi, kritičnost pa se stopnjuje.

Ko bomo ozavestili in sprejeli nepopolnost pri sebi, bomo nepopolnost lahko sprejemali tudi pri drugih ljudeh. Svet in življenje bo postalo lepše. Ni težko, potrebno je vztrajati. Ugotovili bomo, da se lepota skriva tudi v stvareh, ki so na prvi pogled pomanjkljive.

Oglejte si tudi pretekle vibracijske usmeritve na posebni podstrani – Vibracijska usmeritev tedna

Za lažjo umiritev poslušajte spodnja avdio posnetka s terapevtskim instrumentom Kosi zvonček

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.