Pomoč starejšim krajanom – dostava živil ali zdravil

Pomoč starejšim krajanom – dostava živil ali zdravil

Zaradi poslabšanih epidemioloških razmer in razglašene epidemije naše društvo tudi v mesecu decembru v sodelovanju s Četrtno skupnostjo Posavje in Četrtno skupnostjo Center Mestne občine Ljubljana z ekipo prostovoljcev nudimo pomoč za starejše v obliki prinosa živil iz trgovine in zdravil iz lekarne.

Krajani iz območja Četrtne skupnosti Posavje in Četrtne skupnosti Center lahko od ponedeljka do petka med 14. in 17. uro pokličete na telefonsko številko 051 614 322 ali nam kadar koli pišete na e-poštni naslov nikolisam@outlook.com, kjer boste dobili vse informacije o poteku pomoči. Dogovorili se bomo tudi o načinu in začetku prvega obiska ter se dogovorili za prvo dostavo živil ali zdravil.

Storitev nudenje pomoči v obliki prinosa živil in zdravil izvajamo v skladu z vladnimi ukrepi in navodili NIJZ za zajezitev širjenja okužb z novim koronavirusom.

V praksi se pomoč izvaja na naslednji način:

  • prostovoljka oz. prostovoljec se ob uri po predhodnem dogovoru z uporabnikom oglasi na vašem naslovu in brezstično prevzame nakupovalno vrečko in kuverto, v katero obvezno priložite gotovino ter listek s seznamom želenih živil in drugih življenjskih potrebščin;
  • po izvedenem nakupu vas prostovoljec predhodno pokliče, da se dogovorite za prevzem nabavljenega blaga;
  • pred stanovanjskimi vrati vam skupaj z nakupovalno vrečko vrne kuverto, v kateri je morebiten preostanek gotovine ter vse skupaj postavi pred vrata in počaka, da le to prevzamete.

Ostanimo zdravi!

Ogled celotnega obvestila – Za ogled klik tukaj

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.