Nikoli sam

Tedenske vibracijske usmeritve

Vibracije so povsod okoli nas, vse je energija, ki v svojo okolico oddaja določeno stopnjo vibracije. Že naše misli so vibracije, ki v naše življenje privabljajo tisto, kar odsevamo. Zato delujmo sebi v dobro in negujmo zgolj pozitivne misli, verjemite splača se!

Za vas tedenske vibracijske izzive pripravlja Iztok, Reiki mojster in vibracijski motivator.


Vibracijska usmeritev tedna: 30.11. – 6.12.2020

V tem tednu se posvetimo sprejemanju nepopolnosti. Naše vibracije usmerimo v to, da se namesto ukvarjamo z našo popolnostjo ali se pretirano sprašujemo, zakaj nismo popolni, raje sprejmimo nepopolnost. Biti popoln je relativno, zato sebe ter druge sprejmimo take kot smo, vključno z vsemi napakami vred.

Samosprejemanje je ena od ključnih pozitivnih stanj dobrega počutja. Čeprav je kritika potrebna, da lahko rastemo, pa je preveč samokritike škodljivo in nas pelje v depresivno stanje ter stres. Če stanje traja daljši čas, postajamo čedalje bolj razdražljivi, kritičnost pa se stopnjuje.

Ko bomo ozavestili in sprejeli nepopolnost pri sebi, bomo nepopolnost lahko sprejemali tudi pri drugih ljudeh. Svet in življenje bo postalo lepše. Ni težko, potrebno je vztrajati. Ugotovili bomo, da se lepota skriva tudi v stvareh, ki so na prvi pogled pomanjkljive.


Vibracijska usmeritev tedna od 23.11. – 29.11.2020

V tem tednu nas vibracijski izzivi kličejo k umirjenosti. Namreč le v umirjenosti bomo našli odgovore in rešitve, ki jih iščemo. V stanju umirjenosti bomo intuitivno začutili, kaj nam je storiti, da se situacija razplete na najboljši možni način. Kot smo ugotovili, misli nam producirajo tisto, kar odsevamo….

Vzemite si nekaj minut časa samo zase in se umaknite v miren kotiček, če je možno pojdite v naravo. Usedite se, zaprite oči in se umirite. Osredotočite se na dihanje, ki naj bo počasno in umirjeno. Z umom sledite vsakemu vdihu in izdihu.

Osredotočite se na prisotnost v lastnem telesu ter na trenutno situacijo ali doživljanje sveta. Zamislite si ter vizualizirajte, da je situacija ali želja že uresničena. Nekaj minut ostanite v tem stanju, nato pa počasi odprite oči in se vrnite v prostor v Tukaj in Zdaj.