Nikoli sam

Čaj ob petih

Aktivnost se izvaja skozi vse leto na dveh lokacijah:

  • V dvorani Četrtne skupnosti Center, Štefanova 11 - vsak torek med 15:00 in 18:00
  • V prostorih Četrtne skupnosti Posavje, Bratovševa ploščad 30 - vsak četrtek od 16:00 do 19:00
Kaj počnemo?
  • ustvarjalno se izražamo na različnih ustvarjalnih področjih in delavnicah
  • pijemo čaj ali kavo in se družabno se izražamo v različnih družabnih igrah in delavnicah (igranje kart, šaha, človek ne jezi se, štiri v vrsto, …)
  • ustno se izražamo in izmenjavamo medsebojne izkušnje in misli v okviru prostih pogovorihse srečevali z znanimi sosedi (kot npr. Slavkom Krušnikom, …)
  • kulturno se izobražujemo in srečujemo na različnih kulturnih ter družabnih dogodkih (npr. Pozdrav jeseni, Pozdrav kulturi ob 8. februarju, …)
  • medgeneracijsko se družimo z mladimi v različnih oblikah medsebojne interakcije in oblikah sodelovanja (skupni popoldnevi, nastopi, …)
V okviru programa Čaj ob petih izvajamo tudi kopico storitev in dejavnosti, ki smo jih opredelili v programu "Živimo zdravo in srečno". Opis programa in dejavnosti najdete na podstrani - klik tukaj .
 
Vljudno vabljeni!

Fotoutrinki iz naših druženj v okviru Čaja ob petih

Druženju ob Dnevu žena

V četrtek 5.3.2015 smo naša tedenska druženja Čaj ob petih nekoliko popestrili z zabavnim druženjem krajanov in članov društva. Prirpavili smo tudi kratek galsbeni program, v katerem so nastopili glasbena skupina Kolovrat in g. Marjan Zgonc s svojo na novo ustanovljeno skupino. Za dobro voljo pa je poskrbel gospod Slavko Krušnik, ki ga mnogi poznajo kot zbiratelja in pripovedovalca šal.

Sledi nekaj foto utrinkov, celotno objavo o tem dogodku pa najdete na naslednji povezavi - Druženje ob Dnevu žena

V četrtek 18.12.2014 smo se srečali še zadnjič v letu 2014. Druženje je potekalo nekoliko bolj sproščeno kot sicer, pridružil pa se nam je tudi gospod Slavko Krušnik, zbiratelj in pripovedovalec vicev, tako da smo se ob skromnem prigrizku tudi dobro nasmejali.

Zbrali smo nekaj foto utrinkov, ki si jih lahko ogledate v spodnji galeriji. Za ogled kliknite na fotografijo.