Nikoli sam

Matrica življenjske energije

Kaj je Matrica življenjske energije?

Matrica življenjske energij je sistem energij čaker in energijskih teles človeka. Z drugo besedo, predstavlja našo Avro. Gre za univerzalno življenjsko energijo, ki jo različne kulture imenujejo drugače, tako je npr. na Ktijaksem imenujejo ČI, Indija oz. Ajuverda PRANA, Japonska in reikisti KI itd. S čiščenjem in aktiviranjem energij v čakrah poskrbimo, da se prebudi in okrepi naša naravna univerzalna življenjska energija in moč, ki vodi do ponovne vzpostavitve ravnovesja v naših čakrah, energijskih centrih in v naše življenje to ravnovseje pa posledično vodi do bistvenega izboljšanja našega splošnega počutja in celostne samozdravitve. mamo več energije, moč volje se bistveno poveča, prisotna je naša vitalnost.

V nastajanju je torej program Matrica življenjske energije, ki se bo izvajal v obliki tečaja in praktičnih delavnic. Tečaj bo integriral zelo veliko praktikuma, torej telesnih in mentalnih vaj ter meditacij, s katerimi očistimo in aktiviramo energijski pretok v čakrah ter tako vzpostavimo močan Notranji svetlobni stebervzdolž hrbtenice. Če je pretok energij nemoten, potem ta steber žari v čisti svetlobi, čakre pa se vrtijo v smeri urinega kazalca in v barvi, ki jim pripada posamezni čakri.

S posebno metodo usmerjene pozornosti boste prepoznali, kje imate energijske blokade, z vajo Časovna premica pa se boste poglobili v svojo notranjost, se pogovorili s svojim notranjim otrokom in notranjim vodnikom ter identificirali vzrok oziroma srčiko vaših trenutnih težav na katerem koli področju (zdravstenem, poslovnem, finančnem, na ljubezenskem, v odnosih, komunikaciji, vrednotenju samega seb ipd.).

Z metodo Časovna premica oziroma Potovanje skozi čas boste lahko prepoznali vzrok za vaše omejujoče miselne vzorce, čustvene travme (kaj je povzročilo neko čsutveno trpljenje ipd.), zaradi katerih ne morete vzpostaviti ljubečega partnerskega odnosa, niste uspešni na poslovnem področju, imate kopico zdravstvenih teža, splošno slabo počutje zaradi pomanjkanje vitalne energije, …. S prepoznavo in transformacijo vzrokov za nastanek čustvene travme v Luč, boste sprožili proces dotoka univerzalne življenjske energije, finančih sredstev, več ljubezni, izboljšanje odnosov, itd. Namreč vedeti je potrebno, da so naši miselni vzorci, vrednote in prepričanja odraz naših izkušenj. Če so takšne, da nas spodbujajo, potem je tudi naše vedenje v smeri, ki nas spodbuja. 

S pomočjo različnih tehnik in metod boste torej preobrazili in transformirali omejujoče miselne vzorce, prepričanja, vrednote in vedenje, ki ste jih razvili v času odraščanja in skozi življenje, kot posledica zapisov v Čakrah – energijskih centrih ter jih preobrazili v Luč in Mir.

Dobro je vedeti, da ima vsako trpljenje svoj vzrok in svoj konec ter vedno obstaja pot, ki pelje ven iz trpljenja. Od nas pa je odvisno ali se bomo odločili nadaljevati pot trpljenja ali pa se bomo podali na novo pot, ki bo za nas pomenila olajšanje, dobro splošno počutje, vitalnost, mir in ljubezen.

Z vsem tistim, kar nam trpljenje predstavlja se moramo soočiti, prepoznati trpljenje in njegov vzrok, nato pa odpustiti vzroke trpljenja in ga končati skozi izkušnje v nas samih.

Bistvo programa torej je: prepoznava vzrokov in omejujočih prepričanj –> njihovo ozaveščenje –> odpustiti –> transformacija.

Stanje dobrega splošnega počutja, več zdravja in vitalnost na vseh področjih življenja boste dosegli s pomočjo različnih vaj (fizičnih in mentalnih), meditacij ter čiščenjem in aktiviranjem Čaker, s katerim bo ponovno vzpostavljeno ravnovesje v vašem energijsekm sistemu in življenju.

Program vodi in izvaja Iztok Kosenburger, Reiki mojster in učitelj ter trener za razvoj intuitivnih in psihičnih sposobnosti.

Delavnice izvajamo na dveh lokacijah in sicer:

  • ob sredah v dvorani ČS Center v pritličju na Zarnikovi 3 od 17:00 – 19:00 ure,
  • ob četrtkih pa v kletni dvorani v prostorih ČS Posavje na Bratovševi ploščadi 30 od 17:00 do 19:00 ure.

Spremljajte napovednik dogodkov – Za mecec Maj:

  • Za lokacijo na Zarnikovi 3 (ČS Center): Za ogled klikni tukaj
  • Za lokacijo na Bratovševi ploščadi 30 (ČS POsavje): Za ogled klikni tukaj