Koledar dogodkov

Koledar dogodkov in dejavnosti

Spoštovani,

v mesecu septembru smo za vas pripravili delavnice na temo Uporaba in delo z nihalom ter krožek Razvoj intuitivnih in psihičnih sposobnosti. Podrobnosti z datumom in uro so navedeni spodaj v nadaljevanju.

Vabljeni!

Uporaba in delo z nihalom - delavnica

KDAJ: ČETRTEK 19.9.2019 in ČETRTEK 26.9.2019 s pričetkom ob 17:30 uri

KJE: Prostori v kletnem delu Četrtne skupnosti Posavje, Bratovševa ploščad 30

VSEBINA: Nihalo je prav gotovo najbolj univerzalen instrument, saj z njim lahko ugotovimo marsikaj – vprašamo ga lahko glede pravilnosti naše izbire, ugotavljamo lahko primernost živil, vode in drugih tekočin ter izboljšamo njihovo kakovost, nenazadnje si lahko pomagamo na področju zdravja, odpravimo lahko negativne energije in še veliko drugega.

Na delavnicah se tako skozi vaje naučimo pravilne uporabe nihala za pridobivanje potrebnih energetskih in zdravstvenih informacij.

Krožek – Sklop delavnic za razvoj intuitivnih in psihičnih sposobnosti

KDAJ: SOBOTA 14.9.2019 in SOBOTA 28.9.2019 s pričetkom ob 17:00 uri

KJE: Prostori v kletnem delu Četrtne skupnosti Posavje, Bratovševa ploščad 30

PRIJAVE: na delavnice v sklopu krožka se je potrebno prijaviti na: nikolisam@outlook.com

VSEBINA: Delavnice bodo potekale v sklopu skupin in na individualni ravni.

Na delavnicah se bomo s posebnimi vsebinskimi pristopi učili, kako postopno razvijati svoje intuitivne potenciale in kako prisluhniti svojemu notranjemu vodstvu in modrosti pri sprejemanju pomembnih odločitev na katerem koli področju življenja. Z vajami se bomo naučili iskanje odgovorov, ki so v nas samih. Posledično bomo občutili več notranjega miru, vzpostavili bomo ponovno ravnovesje v sebi in življenju na splošno.