Čistilna akcija-2020

Čistilna akcija-2020

Naše društvo se je tudi letos v trenutnih razmerah glede novega koronovirusa odzvalo povabilu Četrtne skupnosti Posavje, kot tudi Četrtni skupnosti Center. Nekaj naših članov in krajanov iz območja ČS Center je sodelovalo v čistilni akciji predvsem na območju parka Reformacije ter območju parka Tivoli.

Nekaj članov društva in krajanov, ki se udeležujejo naših dejavnosti Čaj ob petih, smo se zbrali pred lekarno na Bratovševi ploščadi in smo se pridružili čistilni akciji, ki jo je v okviru akcije MOL izvedla Četrtna skupnost Posavje. Na območju ČS Posavje smo naše aktivnosti usmerili v čiščenje javnih površin na območju parka na območju med Mucherjevo in Glinško ploščadjo ob Ulici 7. septembra ter območju okoli vrtca Ciciban, enota Majda pod Bratovševo ploščadjo ter parkirišče ob Komanovi ulici, ki je bilo resnično izjemno onesnaženo z različnimi odpadki in smetmi. Nekaj foto utrinkov je v priloženi foto galerij.

Nekaj prostovoljk pa je očistilo in uredilo zeleni otok v križišču Ulica 7. septembra in Glinškova ploščad, da bo spet lepo urejen in vabil poglede mimoidočih.

Ob tem se zahvaljujemo vsem članom društva in ostalim krajanom, ki so se odzvali povabilu našega društva, ki ste si vzeli čas in se nam pridružili v čistilni akciji, ki jo je letos nekoliko časovno skrajšal dež, ki je začel padati okoli 10.30 ure.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.