Grafološke urice z Edito Tomič

Grafološke urice z Edito Tomič

Spoštovani,

z veseljem sporočamo, da smo se za nadaljnje sodelovanje in izvedbo temtskih delavnic za spodbujanje in razvijanje samopomoči pri osebni in duhovni rasti, s končnim ciljem “Živeti Srečno in Zdravo Žibvljenje”, dogovorili tudi z ga. Edito Tomič, grafologinjo, učiteljico Reiki in ThetaHealing, …. Več o Editi si lahko preberete na njeni spletni strani Osebnarast.si.

četrtek 21. januarja 2016 smo tako za vas pripravili BREZPLAČNO delavnico z naslovom Grafološke urice z Edito Tomič. Delavnica se začne ob 17.00 uri v kletni dvorani Četrtne skupnosti Posavje, Bratovševa ploščad 30 (pod lekarno).

Grafološka analiza pisave vam pomaga pri osebnostni rasti, razumevanju partnerja, iskanju službe, izbiri izobraževanja ali pri preverjanju pristnosti besedil…

Z grafologijo lahko z veliko natančnostjo ugotovite kakšna oseba ste, kdo so v resnici ljudje pred vami ali kako se boste razumeli s partnerjem. Pomaga vam odkriti vaše skrite talente, pregnati notranje strahove in živeti bolj polno življenje…

Ali ste se kdaj znašli v situaciji, ki vam sploh ni podobna in vam ni jasno, kako ste se znašli v njej? Želite sami spoznati kdo v resnici ste, kaj vas žene, motivira in kakšni strahovi vas ovirajo na poti do uspeha?

Z analizo osebne pisave izvemo o sebi, partnerju ali čisto neznanih ljudeh več, kot bi mogoče zvedeli v celem življenju!

Z resno grafološko analizo pisave lahko ugotovimo, na katerih osebnostnih področjih smo močni in na katerih bo potrebna kakšna sprememba. Odpravili (ali potrdili) bomo dvome ali je naš partner res pravi za nas in kam usmeriti svojega otroka po končani šoli. Ste zadovoljni s svojo službo ali pa mogoče čutite, da vam je neki drug poklic pisan na kožo…  Vse to in še več lahko o sebi in drugih ugotovimo s pomočjo podrbne grafološke analize naše pisave. Več o grafologiji in grafološki analizi najdete na spletni strani Grafologija.si, kjer lahko tudi naročite analizo.

Spodnji navedek je s spletni strani Edite Tomič Grafologija.si

Pisava je zrcalo naše osebnosti. Z vsako napisano besedo, črko ali podrobnostjo na njej namreč pokažemo bralcu kdo v resnici smo. 

Po delavnici bo možen tudi osnoven vpogled vašega osebnega podpisa!!

Vabljeni!

edita-tomic-980x360

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.