Delavnica za samopomoč

Delavnica za samopomoč

Spoštovani,

tokrat vas vabimo na BREZPLAČNO delavnico »Razvijanje samopomoč« in predstavitev priročnika Moraš ali želiš?, ki opisuje recepte za samopomoč.

Delavnica bo v ČETRTEK, 1. oktobra ob 17.00 uri v kletnih prostorih četrtne skupnosti Posavje, Bratovševa ploščad 30 (vhod je neposredno pri postaji mestnega avtobusa linije 14, po stopničkah dol).

Življenje je polno priložnosti, izzivov in tudi okoliščin ter položajev, ki lahko močno omajajo, če ne celo porušijo ravnotežje našega telesa. Zaradi različnih situacij in dejavnikov iz okolja (služba, družina ipd.) se pogosto znajdemo pod stresom in hudih osebnih stiskah, ko se znajdemo v labirintu in ne vemo kako naprej. Če dolgo ne najdemo izhoda iz tega labirinta, je stres lahko izjemno močan dejavnik in spodbujevalec za razvoj mnogih drugih bolezni.

Zato je v opisanih okoliščinah modro, da razvijemo sistem samopomoči, kar pa pogosto ni najbolj preprosto, še manj pa kratka pot. Tehnik in metod je veliko in na tokratni brezplačni delavnici bomo prejeli pomembne informacije in praktične nasvete, kako pristopiti k oblikam samopomoči.

V ta namen smo k sodelovanju povabili gospo Edito Tomič, grafologinjo, inštruktorico ThetaHealinga in Reikija.

edita-tomic-980x360

KONTAKT:
Edita Tomič, Savska cesta 3 A, 100 Ljubljana, II. nadstropje
– po telefonu na številko: 040 451 799
– preko e-maila: tomic.edita@gmail.com

Več informacij najdete na spletni strani – Osebnarast

Več o knjigi Moraš ali Želiš? – klik tukaj

VSEBINA DELAVNICE

Predstavitev priročnika
Na delavnici bo gospa Edita predstavila svojo prodajno uspešnico, priročnik Moraš ali želiš?, ki je zbirka konkretnih primerov in izkušenj, ki si jih je pridobila pri svojem večletnem delu s strankami na osebnih svetovanjih, s poučevanjem in na potovanjih po celem svetu. V prvem delu je opisanih 29 različnih primerov, v katerih opisuje in razloži možne vzroke in globlje, podzavestne vzorce, ki jih nosimo v sebi in nas ovirajo v vsakdanjem življenju, na področju zdravja, medosebnih odnosov ali psihologije. Drugi del priročnika je posvečen grafologiji oziroma grafološki analizi pisave, ki nam je v pomoč pri razkrivanju naše osebnosti ali osebnosti drugih.

Pojasnila pa bo tudi vsebino ključa za razreševanje in odpravljanje težav, ki leži v naših odgovorih na štiri temeljna vprašanja:
– Zakaj vztrajam v taki energiji?
– Česa me je strah?
– Kako bi se počutil/-a, če teh strahov ne bi bilo?
– Kaj se je potrebno iz tega naučiti?

Po končani delavnici se boste z gospod Edito Tomič lahko dogovorili za individualni pristop, za udeležbo na delavnicah ali glede nakupa priročnika.

Se vidimo na delavnici za samopomoč!

Vsebina Priročnika

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.