Prireditev Pozdrav kulturi uspešno za nami

Prireditev Pozdrav kulturi uspešno za nami

Spoštovani,

v četrtek 9.2.2017 smo se ponovno poklonili našemu velikemu dr. Francetu Prešernu na tradicionalni pririreditvi “Pozdrav kulturi”, ki jo naše društvo že vrsto let organizira v sodelovanju s Četrtno skupnostjo Posavje. Prireditev je bila v dvorani Četrtne supnosti Posavje na Bratovševi ploščadi 30.

Program je bil izjemno bogat, tako vsebinsko kot tudi v smislu različnih nasopjaočih, saj se nam je tokrat predstavilio s svojimi točkami kar enajst različnih nasopajočih oziroma izvajalcev (posameznikov in skupin). Kot se za takšno priredtiev spodobi, smo tudi letos imeli posebnega gosta in tokrat se nam je pridružil nagrajenec prešernovega sklada, pesnik,… Miklavž Komelj, s katerim je bil opravljen res zanimiv intervju ozirom apogovor.

Veseli nas tudi, da so tovrstne prireditve izjemno dobro obiskane in letos ni bila nobena izjema, saj so bili zasedeni prav vsi razpoložljivi stoli v dvorani, tako da se je nekaj obiskovalcev moralo zadovoljiti s stojiščem.

Vodstvo društva se ob tej priliki zahvaljuje vsem nastopajočim, kot tudi krajanom, ki so prišli poslušat in gledat svoje sokrajane, brez katerih prireditve ne bi bilo.

V nadaljevanju pa si lahko pogledate nekaj foto utrinkov iz prireditve.

                          

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.