Vabljeni na dejavnosti v četrtek

Vabljeni na dejavnosti v četrtek

 Pozdravljeni!       

Vabimo vas na dejavnosti, ki jih bo naše društvo izvedlo v četrtek 19. 10. 2023 v kletnih prostorih Četrtne skupnosti Posavje na lokaciji Bratovševa ploščad 30. Dogodke vsebinsko in finančno podpira Četrtna skupnost Posavje in so za udeležence brezplačni.    

Od 17.00 ure dalje do 19.00 ure: Tedenska druženja in ustvarjalne delavnice – ČAJ OB PETIH, na katerih lahko ročno ustvarjate, igrate družabne igre ali zgolj malo poklepetate s sokrajani.

Od 17.00 ure dalje do 19.00 ure: Risarsko in slikovno ustvarjanje – izrazi se skozi risanje in slikanje na različnih materialih, tudi kamnu …         

Od 17.00 ure dalje do 19.00 ure: Klekljanje in izdelava Idrijskih čipk – nauči se in/ali nadgradi veščino izdelave čipk in ustvari svojo unikatno čipko …        

Od 17.00 do 18.00 ure: DELAVNICA: Energijske vaje – DEHTEČI CHI GONG, ZDRAVILNI ZVOK s katerimi bomo spodbudili in okrepili delovanje pljučnega sistema s pripadajočimi organi (pljuča, debelo črevo, nos) in ledvičnega sistema s pripadajočimi organi (ledvice, mehur, ušesa) ter še nekaj drugih gibalnih vaj za splošno dobro počutje.

Se veselimo druženja z vami

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.