Še eno počitniško varstvo spravili pod streho

Še eno počitniško varstvo spravili pod streho

Za nami je tudi letošnje počitniško varstvo, ki ga je zaznamovalo izredno lepo sončno vreme in precej visoke temperature. Vročino smo premagovali v notranjih prostorih Četrtne skupnosti Center in v parku Tivoli.

Tako kot vsa leta smo se trudili, da je bil program pester in zanimiv za vse, še posebej pa se razume, za otroke. Zjutraj smo se zbrali na Štefanovi 11, kjer smo imeli jutranje aktivnosti v dvorani in se dogovorili, kaj bomo počeli v nadaljevanju dneva. Tako so otroci poleg prostoročnih ustvarjalnih delavnic tudi igrali različne družabne igre, igre z žogo, na otroškem igrišču v bližnjem parku ali v Tivoliju.

Med drugim smo z vodenim ogledom smo obiskali galerijo na Ljubljanskem gradu in ljubljansko Opero.

Toplo malico smo imeli tako kot vsa leta do sedaj v restavraciji Maxi restavracija 2000, ki so nas razvajali z dobro pripravljenimi obroki. Za otroke je bila malica, tako kot vsa leta do sedaj, brezplačna.

Ob tej priliki bi se še posebej radi zahvalili Četrtni skupnosti Center, ki je tudi letos s finančnim prispevkom omogočila kvalitetno izvedbo počitniškega varstva v dveh delih ter vodstvu in osebju Maxi restavracije 2000 z res prijazen in kakovosten pristop ter sodelovanje.

Za vas smo zbrali nekaj foto utrinkov z letošnjega varstva, ki si jih lahko ogledate v spodnji galeriji – počakajte nekaj trenutkov, da se samodejno premakne na naslednjo fotografijo ali kliknite na fotografijo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.