Pridruži se nam na kateri od dejavnosti

Pridruži se nam na kateri od dejavnosti

Spoštovani.

Spomniti vas želimo na dejavnosti, ki jih v tem tednu v četrtek in soboto izvaja naše društvo v kletnih prostorih Četrtne skupnosti Posavje na Bratovševi ploščadi 30. Dejavnosti vsebinsko in finančno podpira Četrtna skupnost Posavje in so za udeležence brezplačne.

Ob tem vas obveščamo, da smo na naši spletni strani vzpostavili podstran Koledar dejavnosti in dogodkov, kjer so navedene vse naše dejavnosti in delavnice za vse lokacije, do vključno meseca maja – ogled koledarja

ČETRTEK 5.4.2018

ČAJ OB PETIH: od 16:00 do 19:00 ure

Namen tedenskega programa je predvsem druženje, klepet s sosedi, igranje ali tekmovanje v družabnih igrah (npr. ŠAH, KARTE, ČLOVEK NE JEZI SE ipd.). Lahko pa se po želji pridružite tudi pri ustvarjalnih delavnicah (risanje, barvanje, izdelava voščilnic, okraskov ipd.).

MERJENJE KRVNEGA TLAKA: od 17:00 do 17:40 ure

Vsak prvi četrtek v mesecu se izvaja brezplačno merjenje krvnega tlaka in splošni nasveti za uravnavanje le tega. Merjenje izvaja članica našega društva, medicinska sestra Marija.

LJUBITELJSKO RISARSKO USTVARJANJE: od 17:00 do 19:00 ure

Vsi, ki vas veseli risarsko izražanje, toplo vabljeni, da se pridružite članom skupine, ki so zadnje tri sezone obiskovali tečaj risanja pod vodstvom ga. Ivice Petkovšek. Nekateri člani skupine so se odločili, da kljub odsotnosti ga. Ivice nadaljujejo z ljubiteljskim risanjem.

Delavnica: URJENJE SPOMINA – Fitnes za možgane – Začnemo ob 17:30 uri

Program na delavnici:
– Na delavnici bomo delali različne vaje, ki so namenjene za krepitev in ohranjanje spomina, pozornosti in socialne inteligence.

Delavnico vodi članica društva Marija.

SOBOTA 7.4.2018

Delavnica – DEHTEČI CHI GONG: Začnemo ob 10:00 uri

Vaje za krepitev in ohranjanje dobrega počutja in zdravja ter za pomoč pri odpravljanju zdravstvenih težav in bolezenskih stanj. Z vajami odpravimo tudi blokade in vzpostavimo ravnovesje v predelih nezdravega stanja organov ter v telesu.

Na tokratni delavnici bomo izvedli:

  • Vajo za razbremenitev in notranjo umiritev – Občutimo CHI energijo
  • Povezava obravnavanih zdravstvenih težav z miselnimi vzorci
  • Sklope vaj za pomoč pri različnih težavah v povezavi s kožo (akne, turi, glivična okužba stopal, koprivnica…) ter vajo za zmanjšanje stresa in izčrpanosti

        

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.