Vabljeni na dejavnosti v tem tednu

Vabljeni na dejavnosti v tem tednu

V ČETRTEK 3.6.2021 vas vabimo na ČAJ OB PETIH in vas glede na trenutne epidemiološke razmere in omejitve glede števila oseb pri druženju vabimo na dejavnosti, ki jih bomo izvajali v kletnih prostorih Četrtne skupnosti Posavje na lokaciji Bratovševa ploščad 30. V tem tednu se nam tako lahko pridružite na dejavnostih, ki so podrobneje opisane v nadaljevanju e-sporočila: 

  • Čaj ob petih – med 16.00 in 19.00 uro
  • Meritve gostote informacij in živosti biopolja ter primernosti živil, pijače ipd. – med 17:30 in 18:30 uro

Vse navedene aktivnosti vsebinsko in finančno podpira Četrtna skupnost Posavje, zato so za udeležence brezplačne

ČAJ OB PETIH, Tedenske srečevalnice in ustvarjalnice od 16.00 ure dalje (pridružite se lahko kadar koli med 16. in 19. uro)  

·      druženje in prosti čas ob pogovoru (topli napitki in sladki prigrizki zaradi preventivnih razlogov do nadaljnjega ne bodo na voljo),  

·      lahko se odločite za igranje katere od družabnih iger (tarok, šah, človek ne jezi se….),  

·      lahko pa se odločite za prostoročno ustvarjalnico in izdelate kakšen izdelek, voščilnico ali okrasek. Trenutno izdelujemo okraske in voščilnice za Velikonočne praznike. 

MERITVE GOSTOTE IN ŽIVOSTI BIOPOLJA TER PRIMERNOSTI ŽIVIL, HRANE, PIJAČE ITD. – med 17.30 in 18.30 uro   

Meritve se bo izvedlo radiestezijsko z nihalom in s pomočjo pripadajočih matric.

  • Z merjenjem gostote informacij oz. živosti biopolja z zato izdelanimi matricami, lahko ugotovimo ali in kje je načet naš zaščitni sloj oz. Avra. Opravili bomo meritve gostote informacij za fizično telo, eterično telo in čustveno telo ter meritve morebitne prisotnosti elementalov. Izmerjene lastnosti nam dajo podatke o ravnotežju v posameznem telesu ter o ogroženosti in zdravju fizičnega in ostalih teles v avri. V primeru ugotovljene načetosti Avre, bomo izvedli dodatne meritve, v kolikšni meri je energijska moč razpršena, ter kje oz. kaj povzroča energijske blokade.
  • Meritve z nihalom glede primernosti oz. škodljivosti hrane, pijače in drugih živil 

Z merjenjem primernosti ali škodljivosti hrane, pijače, sadja in drugih živil, lahko tudi različnih prehranskih dodatkov, lahko ugotovite ali je za vas primerna, škodljiva oz. ali vam lahko pomaga. S seboj prinesite živilo, hrano, pijačo ipd. za katerega želite, da se opravi meritev z nihalom.

Prijava na merjenje z nihalom je OBVEZNA zaradi preventivnih ukrepov v zvezi s širitvijo novega koronavirusa in sicer na e-poštni naslov: nikolisam@outlook.com

Prost termin je samo še ob 18.10 uri. Na meritev pridite največ 5 minut pred dogovorjeno uro.

POMEMBNO  

S seboj obvezno prinesite MASKO ne glede na to, katere dejavnosti se boste udeležili. Za razkuževanje rok in prostora bomo poskrbeli v društvu. Prav tako bomo pri izvajanju aktivnosti za preprečitev širjenja virusa upoštevali in izvajali vse veljavne preventivne ukrepe in priporočila NIJZ (varnostna medsebojna razdalja glede na velikost prostora oz. največ 10 oseb in drugi ukrepi.). 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.