Vabilo na naše aktivnosti

Vabilo na naše aktivnosti

Spoštovani.

Spomniti vas želimo na dejavnosti, ki jih v tem tednu v četrtek izvaja naše društvo v kletnih prostorih Četrtne skupnosti Posavje na Bratovševi ploščadi 30. Dejavnosti vsebinsko in finančno podpira Četrtna skupnost Posavje in so za udeležence brezplačne.

Ob tem vas obveščamo, da smo na naši spletni strani vzpostavili podstran Koledar dejavnosti in dogodkov, kjer so navedene vse naše dejavnosti in delavnice za vse lokacije, do vključno meseca maja – ogled koledarja

ČETRTEK 22.3.2018

ČAJ OB PETIH: od 16:00 do 19:00 ure

Namen tedenskega programa je druženje, klepet s sosedi, igranje ali tekmovanje v družabnih igrah (npr. ŠAH, KARTE, ČLOVEK NE JEZI SE ipd.). Lahko pa se po želji pridružite tudi pri ustvarjalnih delavnicah (risanje, barvanje, izdelava voščilnic, okraskov ipd.).

Vsak udeleženec po želji popije brezplačen čaj, sok, kavo in se posladka s keksi.

LJUBITELJSKO RISARSKO USTVARJANJE: od 17:00 do 19:00 ure

Vsi, ki vas veseli risarsko izražanje, toplo vabljeni, da se pridružite članom skupine, ki so zadnje tri sezone obiskovali tečaj risanja pod vodstvom ga. Ivice Petkovšek. Nekateri člani skupine so se odločili, da kljub odsotnosti ga. Ivice nadaljujejo z ljubiteljskim risanjem.

DELAVNICA: Nariši svojo osebne energijsko Mandalo – Začnemo ob 17:30 uri

Z energijskim aktiviranjem in meditiranjem na mandale vzpostavimo energetsko povezavo z njimi ter sprostimo napetosti in izrazimo namen, da se njena energija aktivira in manifestira v naše življenje.

Program na delavnici
– Vaja za uglasitev z energijami delavnice in za povezavo z mandalo;

– Narisali in pobarvali boste svojo Mandalo z namenom z uporabo določenega simbola ter se njo miselno in energijsko povezali;

– Meditativna vaja za občutenje njene prijetne energijske vibracije;

– Vprašanja udeležencev.

Delavnica je brezplačna!

Toplo vabljeni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.