Vabilo na dejavnosti

Vabilo na dejavnosti

Spoštovani.

Spomniti vas želimo na dejavnosti, ki jih  v tem tednu v četrtek in soboto izvaja naše društvo v kletnih prostorih Četrtne skupnosti Posavje na Bratovševi ploščadi 30. Dejavnosti vsebinsko in finančno podpira Četrtna skupnost Posavje in so za udeležence brezplačne.

Ob tem vas obveščamo, da smo na naši spletni strani vzpostavili podstran Koledar dejavnosti in dogodkov, kjer so navedene vse naše dejavnosti in delavnice za vse lokacije, do vključno meseca marca –ogled koledarja

ČETRTEK 15.3.2018

ČAJ OB PETIH:  od 16:00 do 19:00 ure

Namen tedenskega programa je druženje, klepet s sosedi, igranje ali tekmovanje v družabnih igrah (npr. ŠAH, KARTE, ČLOVEK NE JEZI SE ipd.). Lahko pa se po želji pridružite tudi pri ustvarjalnih delavnicah (risanje, barvanje, izdelava voščilnic, okraskov ipd.).

Vsak udeleženec po želji popije brezplačen čaj, sok, kavo in se posladka s keksi.

LJUBITELJSKO RISARSKO USTVARJANJE: od 17:00 do 19:00 ure

Vsi, ki vas veseli risarsko izražanje, toplo vabljeni, da se pridružite članom skupine, ki so zadnje tri sezone obiskovali tečaj risanja pod vodstvom ga. Ivice Petkovšek. Nekateri člani skupine so se odločili, da kljub odsotnosti ga. Ivice nadaljujejo z ljubiteljskim risanjem.

Delavnica: DELO IN UPORABA NIHALA – Začnemo ob 17:30 uri

Program na delavnici:

Energijsko nihalo lahko za osebne potrebe uporabljamo kot orodje za prepoznavo blokad, prepoznavo morebitnih nezdravih stanj in obolenj v organih, energijsko čiščenje in informiranje vode, hrane, energijsko krepitev čaker, za iskanje predmetov ….

–         Kratka obnovitev vsebine prejšnjih delavnic;

–         Praktičen prikaz uporabe nihala z uporabo rozete za lastne namene;

–         Vaja: Ugotavljanje delovanja čaker s pomočjo priročne rozete in brez rozete (vajo naredijo vsi udeleženci);

–         Vaja: Transformacija škodljivih energij v nevtralne in vzpostavitev pravilnega vrtenja čakre (vajo naredijo vsi udeleženci);

–         Vprašanja udeležencev.

SOBOTA 17.3.2018

Delavnica – DEHTEČI CHI GONG: Začnemo ob 10:00 uri

Vaje za krepitev in ohranjanje dobrega počutja in zdravja ter za pomoč pri odpravljanju zdravstvenih težav in bolezenskih stanj. Z vajami odpravimo tudi blokade in vzpostavimo ravnovesje v predelih nezdravega stanja organov ter v telesu.

Vaje za krepitev in ohranjanje dobrega počutja in zdravja ter za pomoč pri odpravljanju zdravstvenih težav in bolezenskih stanj. Z vajami odpravimo tudi blokade in vzpostavimo ravnovesje v predelih nezdravega stanja organov ter v telesu.

Program na delavnici:

–         Povezava obravnavanih zdravstvenih težav z miselnimi vzorci

–         Izvedli sklope vaj za pomoč pri različnih težavah v povezavi z vnetjem sečnega mehurja in ledvic in različnih težav z reprodukcijskimi organi ter vajo za zmanjšanje stresa in izčrpanosti

 

Delavnica je brezplačna! Vabljeni

      

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.