Prisluhnite, kaj vam telo sporoča

Prisluhnite, kaj vam telo sporoča

Prisluhnite svojemu telesu, kaj vam želi sporočiti

Zdravstvene težave, bolečine in bolezni se na energijski ravni začnejo formirati bistveno prej, kot pa se to izrazi na fizični ravni, pogosto kot posledica dolgotrajnih energijskih blokad zaradi naših vztrajnih omejujočih miselnih in čustvenih vzorcev.

Naše misli in čustva narekujejo naše zdravje in življenje. Če se dolgo oklepamo negativnih in omejujočih misli ter čustev, pride do zastoja in blokade energije, kar se slej kot prej izrazi na fizični ravni v obliki bolečine, bolezenskega stanja, okvare organov ipd. Dlje, kot so trajale energijske blokade, daljša je pot okrevanja.

Naše telo je naravnano k samoohranitvi, k ohranjanju ravnovesja, vendar se to lahko poruši zaradi naših misli in načina življenja. Ravno zato je pomembno, da ukrepamo pravočasno na način, da prepoznamo, razumemo in odpravimo omejujoče misli in čustva, miselne, čustvene in energijske vzroke za nastanek telesnih bolezni.

Prisluhnite in pogovarjajte se s svojim telesom, da najdete pot k okrevanju in dobremu počutju.

Reiki mojster in vibracijski terapevt vam lahko z nasveti in predlogi izvajanja vibracijskih vaj pomaga pri odkrivanju in odpravi vzrokov za vaše težave ter s posebnim pristopom izbranih energijskih vaj lahko pomaga pri razvijanju samopomoči za vzpostavitev ravnovesja in vrnitev telesa v naravno stanje zdravja.

Svoje vprašanje in opis zdravstvenih težav lahko izpostavite na spletnem forumu. Za objavo se vam ni potrebno prijaviti oz. registrirati. Vaša zadeva bo objavljena po potrditvi admina foruma. Odgovor in nasvet pa lahko pričakujete v roku največ 3 dni.

Svoje vprašanje postavite s klikom na spodnji gumb

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.