Prireditev Pozdrav pomladi pod streho

Prireditev Pozdrav pomladi pod streho

V četrtek 16.3.2023 smo več kot uspešno izpeljali prireditev s kulturnim programom POZDRAV POMLADI, ki se je odvijala v kletni dvorani Četrtne skupnosti Posavje na lokaciji Bratovševa ploščad 30.

Odziv in obisk krajanov je bil zelo nad pričakovanji, saj je bila dvorana popolnoma polna, tako da je nekaj obiskovalcev program spremljalo iz predprostora.

Na prireditvi so se nam predstavili naslednji gostje: učenci Osnovne šole Danile Kumar z otroškim zborčkom Navihani intervali, peves slovenske zabavne glasbe g. Marjan Zgonc, folklorna in glasbena skupina Kolovrat ter dve članici društva in FS Kolovrat.

Program je bil izjemno zanimiv in všečen vsem prisotnim.

Ob tej priliki bi se v imenu vodstva društva zahvalil vsem sodelujočim gostom, vodstvu OŠ Danile Kumar ter Četrtni skupnosti Posavje in predsedniku ČS Posavje za vsebinsko in finančno podporo naših dejavnosti ter da nam omogočajo, da naše društvo izvaja ostale redne in občasne dejavnosti, kot je npr. Čaj ob petih, kleklanje, risarsko izražanje, ustvarjalne delavnice, delavnice za ohranjanje in krepitev zdravja itd.

Predsednik društva, Iztok Kosenburger

V spodnji galeriji si lahko ogledate nekaj foto utrinkov s prireditve.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.