Druženje za Dan žena

Druženje za Dan žena

fs_kolovrat

Letos smo, po daljšem časovnem obdobju ponovno organizirali druženje krajanov ob 8. marcu – Mednarodnem Dnevu žena. Dogodek smo umestili v okviru programa tedenskega druženja Čaj ob petih.

Odziv krajanov je bil presenetljivo dober, saj dogodka nismo posebej javno oznanjali in nismo razpošiljali vabila. Dogodka so se udeležili krajani, ki obiskujejo tedenska druženja Čaj ob petih, ki so povabili svoje sosede, znance, prijatelje in sorodnike.

Na prireditvi so se z dvema točkama med drugim predstavili tudi gospod Marjan Zgonc s svojo novo nastajajočo klapo. Nastop je bil res čudovit in ljudje so bili navdušeni. Hvala, ker so se odzvali na naše povabilo in za njihov prispevek na dogodku.

Predstavili so se nam tudi člani folklorne skupine Kolovrat, ki so zaplesali 2 plesa, ter člani glasbene skupina Kolovrat, ki je tako kot vedno s svojimi melodičnim izvajanjem glasbe doprinesla k vedremu razpoloženju.

Za zaključek in predvsem za boljši spanec pa se nam je predstavil še gospod Slavko Krušnik, ki je tako kot večkrat do sedaj povedal kar nekaj zabeljenih vicev.

Dogodek je potekal izjemno sproščeno, ob skromni pogostitvi smo pokramljali, ob prijetni glasbi pa tudi zapeli in se zavrteli na plesišču. Nekaj dobrot so pripravili in s seboj prinesli tudi člani društva in krajani, ki se udeležujejo tedenskega druženja Čaj ob petih.

Ob tej priliki bi se seveda vsem nastopajočim v imenu vodstva društva zahvalili za sodelovanje in prispevek, da je bilo druženje izjemno in v zadovoljstvo vseh navzočih.

Vsem, ki se niso udeležili dogodka sporočamo, naj si prihodnje leto vzamejo čas in se nam pridružijo!

Dodajamo nekaj foto utrinkov in en video posnetek, celotno kolekcijo video posnetkov pa si lahko ogledate na našem YouTube video kanalu – klik tukaj.

Sledi nekaj foto in video utrinkov z dogodka

krajani  gs_kolovrat1  zgonc&klapa1  slavko_krusnik  krajani2  krajani3

Ob spremljajočih zvokih glasbene skupine Kolovrat pa so nekateri tudi zaplesali

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.