Delavnica: Sistem čaker in njihov vpliv na naše počutje

Delavnica: Sistem čaker in njihov vpliv na naše počutje

Spoštovani!

Vabimo vas na tematsko delavnico “SPOZNAJMO SISTEM ČAKER in njihov pomen na naše počutje”, ta četrtek 27.10.2016 ob 17:30 uri v kletnih prostorih Četrtne skupnosti Posavje, Bratovševa ploščad 30.

Cilj delavnice je, kako lahko prepoznamo nezdrava stanja in blokade ter kako ta stanja lahko preobrazimo v stanje, da lahko vzpostavimo resonanco s seboj in našim življenjem.

Od otroštva naprej se v naše energijske centre oziroma čakre zapisujejo informacije o naših izkušnjah in doživljajih skozi vse življenje. Na podlagi teh zapisov, ki se ob podobnih situacijah aktivirajo v naših čakrah, izoblikujemo svoje misli, prepričanja in vrednote, ki nas vodijo in usmerjajo naše vedenje ter življenje glede na to, ali nas podpirajo ali pa omejujejo.

Vsakič, ko smo izpostavljeni stresnim situacijam in okoliščinam, ki v nas spodbudijo burno reakcijo in prebudijo določeno fobijo, se čakre, katerih stres je z njimi pogojen, zamažejo, blokirajo in postopno je naše počutje vse slabše. Pogosto si to razlagamo kot kroničen pojav, težave pripisujemo vremenu ipd. Morda pa je razlog znotraj nas, v našem energetskem telesu in polju – v ČAKRAH?

Na delavnici ta četrtek bomo spoznali, katera so tista prepričanja in vrednote, ki lahko v naše življenje prinesejo blokade in zastoje, kar se na daljši čas lahko izrazi v obliki različnih vrst obolenj ali kot oblika psihičnih in čustvenih stanj v organih in delih telesa, ki so povezani s SRČNO ČAKRO ali 4. čakro.

Na delavnici bomo spoznali:
–          Pomen in delovanje SRČNE ČAKRE (4. čakre) in njen vpliv na naše organe in dele telesa
–          Srčna čakra vpliva na ljubezen, toplino, občutek lastne vrednosti, strpnost, predanost, …..
–          Prepoznava možnih vzrokov in posledic nepravilnega delovanje ali blokade SRČNE čakre
–          Nekaj preprostih vaj, in praktičnih primerov za aktivacijo, očiščenje in pravilno delovanje Srčne čakre
–          Vprašanja in odgovori

Prisrčno vabljeni!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.