Čaj ob petih in delavnica Aktiviranje čaker

Čaj ob petih in delavnica Aktiviranje čaker

Pozdravljeni

vabimo vas, da se nam v ČETRTEK 31.1.2019 pridružite na kateri od spodaj navedenih dejavnostih, ki jih bomo izvedli v kletnih prostorih Četrtne skupnosti Posavje, Bratovševa ploščad 30, Ljubljana.

Dejavnosti vsebinsko in finančno podpira ČS Posavje in so BREZPLAČNE.

ČAJ OB PETIH – Tedenske srečevalnice in ustvarjalnice, od 16:00 – 19:00 ure

Na naših srečanjih lahko sodelujete in ustvarjate z različnimi tehnikami in metodami, lahko igrate družabne igre, kot je npr. šah, igranje kart, človek ne jezi se ipd., poklepetate s svojimi sokrajani ob skodelici čaja ali kave ter se posladkate s keksi.

DELAVNICA – AKTIVIRANJE ČAKER, ob 17:00 uri

PROGRAM

  • Na tokratni delavnici boste spoznali pomen in glavne funkcije 7. čakre oz. Čelne čakre, katere organe in dele telesa vpliva in oskrbuje s potrebno življenjsko energijo ter kakšne so posledice neravnovesja v čakri (pomankjanje energije, blokada,…).
  • Izvajanje vaj, s katerimi čakro ponovno spodbudimo, jo aktiviramo ter okrepimo njeno delovanje, da se vzpostavi ravnovesje (zdravilna vaja, zdravilna masaža, Mantra, barvna meditacija, telesne vaje, afirmacije).
  • Delavnico bomo zaključili s posebnim procesom z aroma in barvno terapijo s pomočjo difuzorja ter meditativno vizualno vajo, podprto z namensko glasbeno podlago CHAKRA HEALING MUSIC za očiščenje in ponovno vzpostavljanje ravnovesja vseh sedem čaker.

Se vidimo na kateri izmed dejavnosti

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.