Nikoli sam

Forum

Please or Registriraj to create posts and topics.

Vibracijski izzivi tedna

Vibracije so povsod okoli nas, vse je energija, ki v svojo okolico oddaja določeno stopnjo vibracije. Že naše misli so vibracije, ki v naše življenje privabljajo tisto, kar odsevamo. Zato delujmo sebi v dobro in negujmo zgolj pozitivne misli, verjemite splača se!

Za vas tedenske vibracijske izzive pripravlja Iztok, Reiki mojster in vibracijski motivator.

Vibracijski izziv tedna od 23.11. - 29.11.2020

V tem tednu nas vibracijski izzivi kličejo k umirjenosti. Namreč le v umirjenosti bomo našli odgovore in rešitve, ki jih iščemo. V stanju umirjenosti bomo intuitivno začutili, kaj nam je storiti, da se situacija razplete na najboljši možni način. Kot smo ugotovili, misli nam producirajo tisto, kar odsevamo....

Vzemite si nekaj minut časa samo zase in se umaknite v miren kotiček, če je možno pojdite v naravo. Usedite se, zaprite oči in se umirite. Osredotočite se na dihanje, ki naj bo počasno in umirjeno. Z umom sledite vsakemu vdihu in izdihu.

Osredotočite se na prisotnost v lastnem telesu ter na trenutno situacijo ali doživljanje sveta. Zamislite si ter vizualizirajte, da je situacija ali želja že uresničena. Nekaj minut ostanite v tem stanju, nato pa počasi odprite oči in se vrnite v prostor v Tukaj in Zdaj.