Nikoli sam

Forum

Please or Registriraj to create posts and topics.

Pridruži se nam na kateri od dejavnosti

Spoštovani.

Spomniti vas želimo na dejavnosti, ki jih  v tem tednu v četrtek izvaja naše društvo v kletnih prostorih Četrtne skupnosti Posavje naBratovševi ploščadi 30. Dejavnosti vsebinsko in finančno podpira Četrtna skupnost Posavje in so za udeležence brezplačne.

Ob tem vas obveščamo, da smo na naši spletni strani vzpostavili podstran Koledar dejavnosti in dogodkov, kjer so navedene vse naše dejavnosti in delavnice za vse lokacije, do vključno meseca maja – ogled koledarja

ČETRTEK 29.3.2018

ČAJ OB PETIH:  od 16:00 do 19:00 ure

Namen tedenskega programa je predvsem druženje, klepet s sosedi, igranje ali tekmovanje v družabnih igrah (npr. ŠAH, KARTE, ČLOVEK NE JEZI SE ipd.). Lahko pa se po želji pridružite tudi pri ustvarjalnih delavnicah (risanje, barvanje, izdelava voščilnic, okraskov ipd.).

 

LJUBITELJSKO RISARSKO USTVARJANJE: od 17:00 do 19:00 ure

Vsi, ki vas veseli risarsko izražanje, toplo vabljeni, da se pridružite članom skupine, ki so zadnje tri sezone obiskovali tečaj risanja pod vodstvom ga. Ivice Petkovšek. Nekateri člani skupine so se odločili, da kljub odsotnosti ga. Ivice nadaljujejo z ljubiteljskim risanjem.

POVABILO

Naša vizija je okrepiti igranje v družabnih igrah ter ob tem dodati tudi morebitno tekmovalno noto, predvsem v znanju iz šaha, igranju kart Tarok ipd., se razume za pridobitev kakšne simbolne praktične nagrade.

V ta namen si želimo, da se nam pridruži eden ali več krajanov, ki bi nam pomagali pri razvoju in izvedbi le-tega. V kolikor poznate koga, ki bi bil to pripravljen prevzeti, ali ste morda pripravljeni to sprejeti sami, vas vljudno prosimo,  da nam sporočite na naš e-mail: nikolisam@outlook.com .

Hvala.