Nikoli sam

Forum

Please or Registriraj to create posts and topics.

Energijske vaje za boljši imunski sistem

Dobrodošli v spletni delavnici ENERGIJSKE VAJE s poudarkom na krepitvi in vzpostavitvi ravnovesja imunskega sistema in dihal.

V času kriznih razmer je izjemno pomembno, da ohranjamo svoj energijski sistem v ravnovesju in posledično imunski sistem. Držimo se omejitev druženja in se ne družimo z ljudmi izven našega gospodinjstva. Bodimo odgovorni do sebe in drugih.

Za vas smo pripravili spletno delavnico z nekaj preprostimi vajami, ki vam bodo pomagale pri krepitvi in vzpostavitvi energijskega ravnovesja. Vsebina se bo dopolnjevala v naslednjih nekaj dnevih. Za vas jo pripravlja Iztok, reiki mojster

Imunski sistem

V trenutnih razmerah je izjemno pomembno, da je naš imunski sistem dober in v ravnovesju. Oslabljen imunski sistem kaže na oslabljeno delovanje ali blokado 4. Srčne čakre. Razlogi so različni, najpogostejši pa stres, še posebej če smo stresnim situacijam izpostavljeni dlje časa.

Dihala in pljuča

Dihala (nos, sinusi, ustna votlina, grlo, sapnik, bronhiji) in pljuča so najbolj ogrožena pri vseh koronavirusih. Novi koronavirus deluje tako, da se najprej naseli v gornjih dihalih, zato imamo zamašen nos, boleče in pekoče grlo ipd. V drugi fazi pa se naseli v naših pljučih, zato se predvidoma v 2. tednu večini okuženim zelo poslabša zdravstveno stanje.

Prav zaradi tega je zelo priporočljivo, da z različnimi energijskimi vajami okrepimo delovanje dihal ter 5. Grleno čakro in naša pljuča, imunski sistem in s tem povezano 4. Srčno čakro. Zaradi tega predlagam, da med izvajanjem vaj, ki so navedene v nadaljevanju nekoliko več časa posvetimo tema dvema čakrama.

Za ogled celotne vsebine spletne delavnice nas lahko kontaktirate preko spletnega obrazca, da vam posredujemo geslo za dostop. Spletna delavnica je dostopna na naslednji povezavi KLIK TUKAJ

Z vajami, opisnimi v delavnici, si lahko bistveno pomagate pri izboljšanju delovanja pljuč, imunskega sistema....