Nikoli sam

Forum

Please or Registriraj to create posts and topics.

Delavnice v okviru projekta Teden vseivljenjskega učenja

Spoštovani.

V okviru projekta Teden vseživljenjskega učenja, vas vabimo v sredo in četrtek na delavnici, ki ju naše društvo izvaja kot pridruženi partner Javnega zavoda Cene Štupar. Delavnici sta brezplačni, za udeležbo pa se je potrebno prijaviti.

V kolikor se želite udeležiti katere od delavnic, v kolikor se še niste, se prosimo čim preje prijavite s povratnim e-poštnim sporočilom, saj je število udeležencev omejeno.

SREDA 6.6.2018 ob 17:00 uri, dvorana v pritličji, prostori ČS Center, Zarnikova 3

PREDSTAVITVENA DELAVNICA: VAJE ZA URJENJE SPOMINA

Program na delavnici:

  • Predstavitvena delavnica s praktičnimi vajami
  • Na delavnici bomo delali različne vaje, ki so namenjene za krepitev in ohranjanje spomina, pozornosti in socialne inteligence

ČETRTEK 7.6.2018 ob 17:00 uri, večnamenska dvorana v spodnjih prostorih ČS Posavje, Bratovševa ploščad 30 (pod lekarno in ČS Posavje)

ENERGIJSKA DELAVNICA: IZDELAJ SVOJO ZDRAVILNO MANDALO

Zdravilne mandale so vzorci iz simbolov, geometrijskih likov in barv, ki spreminjajo človekovo elektromagnetno polje, sprožijo premik naše energije na fizični in/ali subtilni ravni ter posledično se sproži in okrepi proces zdravljenja.

Program na delavnici:

  • Udeleženci delavnice intuitivno narišejo svojo zdravilno mandalo za določen namen z uporabo določenega simbola in barv;
  • Meditacija na izdelano mandalo in energijska povezava z njo.

Vabljeni!