Delavnica: Živim zdravo in srečno

Delavnica: Živim zdravo in srečno

Spoštovani!

Vabimo vas na tematsko delavnico “Vzpostavimo resonanco s svojim življenjem”, ta četrtek 29.9.2016 ob 17:30 uri v kletnih prostorih Četrtne skupnosti Posavje, Bratovševa ploščad 30.

Cilj delavnice je, kako lahko prepoznamo nezdrava stanja in blokade ter kako ta stanja lahko preobrazimo v resonanco z nami in našim življenjem.

Od otroštva se v naše energijske centre oziroma čakre zapisujejo informacije o naših izkušnjah in doživljajih. Na podlagi teh zapisov, ki nam jih posredujejo energijski centri izoblikujemo svoja prepričanja in vrednote, ki nas vodijo in usmerjajo naše vedenje ter življenje glede na to, ali nas podpirajo ali pa omejujejo.

Na delavnici ta četrtek bomo spoznali, katera so tista prepričanja in vrednote, ki lahko v naše življenje prinesejo blokade in zastoje, kar se na daljši čas lahko izrazi v obliki različnih vrst obolenj (bolečina v križu, vratnem delu, kronični glavoboli….) ali kot oblika psihičnih in čustvenih stanj (strah pred zapuščenostjo, …., depresija, zavračanje sprememb,…), ki so povezane s KORENSKO ČAKRO – temeljno ali 1. Čakro.

Na delavnici bomo spoznali:
–          Pomen in delovanje KRONSKE ČAKRE in njen vpliv na naše organe in dele telesa
–          Prepoznava možnih vzrokov za nepravilno delovanje ali neaktivnost Kronske čakre
–          Možne posledice njenega nepravilnega delovanja v našem življenju, ki se izražajo v obliki nezdravega stanja
–          Nekaj preprostih vaj in postopkov za aktivacijo, očiščenje in vzpostavitev pravilnega delovanja Kronske čakre
–          Narisali bomo simbol čakre in vzpostavili resonanco z njo

Vabljeni!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.