Dejavnosti v tretjem tednu oktobra

Dejavnosti v tretjem tednu oktobra

Spoštovani.

Spomniti vas želimo na tedenske aktivnosti v 3. tednu meseca oktober, ki jih v prostorih Četrtne skupnosti Posavje na Bratovševi ploščadi 30 v kletnih prostorih izvaja naše društvo. Dejavnosti vsebinsko podpira Četrtna skupnost Posavje in so za udeležence brezplačne.

ČETRTEK 19.10.2017

ČAJ OB PETIH:  od 16:00 do 19:00 ure

Namen tedenskega programa je druženje, klepet s sosedi, igranje ali tekmovanje v družabnih igrah (npr. ŠAH, KARTE, ČLOVEK NE JEZI SE ipd.). Lahko pa se po želji pridružite tudi pri ustvarjalnih delavnicah (risanje, barvanje, izdelava voščilnic, okraskov ipd.).

Vsak udeleženec po želji brezplačen čaj, sok, kavo in se posladka s keksi.

LJUBITELJSKO RISANJE: od 17:00 do 19:00 ure

Vabljeni, da se pridružite skupini, ki je zadnje tri sezone obiskovala tečaj risanja pod vodstvom ga. Ivice Petkovšek. Nekateri člani skupine so se odločili, da kljub odsotnosti ga. Ivice nadaljujejo z ljubiteljskim risanjem. Vabljeni vsi, ki vas veseli risarsko izražanje.

Delavnica – SPREHOD V ZELENO OKOLJE – ZADIHAJMO Z NARAVO: od 16:30 do 19:00 ure

Ta četrtek ob 16:30 uri vas vabimo, na sprostitveno popoldne in sprehod v zelenem okolju, da se povežemo z naravo in uživamo na svežem zraku in v vseh njenih lepotah in danostih, ki nam jo zelena okolica na široko ponuja.

Zberemo se v kletnih prostorih ČS Posavje na Bratovševi ploščadi 30, nato pa se bomo skupaj odpravili na sprehod. Volja do sprehoda in predvsem dobra volja sta zaželeni.

Se veselimo druženja z vami.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.