Čaj ob petih

Čaj ob petih

Aktivnost se izvaja skozi vse leto na dveh lokacijah:

 • V dvorani Četrtne skupnosti Center, Štefanova 11 - vsak torek med 15:00 in 18:00
 • V prostorih Četrtne skupnosti Posavje, Bratovševa ploščad 30 - vsak četrtek od 16:00 do 19:00
Kaj počnemo?
 • ustvarjalno se izražamo na različnih ustvarjalnih področjih in delavnicah
 • pijemo čaj ali kavo in se družabno se izražamo v različnih družabnih igrah in delavnicah (igranje kart, šaha, človek ne jezi se, štiri v vrsto, …)
 • ustno se izražamo in izmenjavamo medsebojne izkušnje in misli v okviru prostih pogovorihse srečevali z znanimi sosedi (kot npr. Slavkom Krušnikom, …)
 • kulturno se izobražujemo in srečujemo na različnih kulturnih ter družabnih dogodkih (npr. Pozdrav jeseni, Pozdrav kulturi ob 8. februarju, …)
 • medgeneracijsko se družimo z mladimi v različnih oblikah medsebojne interakcije in oblikah sodelovanja (skupni popoldnevi, nastopi, …)
V okviru programa Čaj ob petih izvajamo tudi kopico storitev in dejavnosti, ki smo jih opredelili v programu "Živimo zdravo in srečno". Opis programa in dejavnosti najdete na podstrani - klik tukaj .
 
Vljudno vabljeni!
 
Ogled vabila - klik tukaj

Sledi nekaj fotoutrinkov iz naših dosedanjih druženj

Druženju ob Dnevu žena

V četrtek 5.3.2015 smo naša tedenska druženja Čaj ob petih nekoliko popestrili z zabavnim druženjem krajanov in članov društva. Prirpavili smo tudi kratek galsbeni program, v katerem so nastopili glasbnea skupina Kolovrat in g. Marjan Zgonc s svojo na novo ustanovljenio skupino. Za dobro voljo pa je poskrbel gospod Slavko Krušnik, ki ga mnogi poznajo kot zbiratelja in pripovedovalca šal.

Sledi nekaj foto utrinkov, celotno objavo o tem dogodku pa najdete na naseldnji povezavi - Druženje ob Dnevu žena

krajani gs_kolovrat1 

V četrtek 18.12.2014 smo se srečali še zadnjič v letu 2014. Druženje je potekalo nekoliko bolj sproščeno kot sicer, pridružil pa se nam je tudi gospod Slavko Krušnik, zbiratelj in pripovedovalec vicev, tako da smo se ob skromnem prigrizku tudi dobro nasmejali.

Zbrali smo nekaj foto utrinkov, ki si jih lahko ogledate v spodnji galeriji. Za ogled kliknite na fotografijo.

v četrtek 5. junija 2014 smo zaključili sezono tedenskega druženja Čaj ob petih v sezoni jesen 2013 / pomlad 2014 in kot se spodobi primerno obeležili s kratkim kulturnim programom. Letnemu času primerno je bil program bolj sproščujoč, sodelovali pa so študentke in študentje, ki so resnično z bogatim programom presenetili in obogatili naše popldansko druženje. Večina od njih obiskuje Fakulteto za socialno delo, s katero naše društvo tudi sicer sodeluje pri projektu "Prostovoljno delo", v okviru katerega se v naše delo vključijo študentje omenjene fakultete.

 • Vedno vestni

  Za uspeh je med drugim potrebno tudi biti marljiv, vesten in natančen in vse je treba zapisati  🙂
  tajnik