Društvo sodelovalo v olepševalno čistilni akciji

Društvo se je tudi letos odzvalo na povabilo Četrtne skupnosti Posavje, s katerim so društva in krajane povabili na tradicionalno olepševalno čistilno delovno akcijo. ČLani društva smo se še z nekaj sokrajani letos lotili ene od dvignjenih zelenic sredi blokov na Bratovševi ploščadi, kjer smo uredili otok s sadikami sivke.

Kljub dežju ni manjkalo dobre volje in zagnanosti, saj smo v sebi imeli zavedanje, da tudi takšna malenkost pomeni dodano vrednost tako za nas, ki smo bili polni delovne vneme kot tudi za ostale stanovalce ploščadi in nenazadnje za skupnost kot celoto. Najprej smo se lotili več kot kubika kupa zemlje, ki smo ga premetali na sredino zelenice ter okoli čebelnjaka oblikovali kup oziroma otok. Po oblikovanju otoka smo nato posadili 40 sadik sivk in timijan ter tako pričarali pridih Krasa.

Vodfstvo društva se zahvaljuje vsem članom in krajanom, ki se udeležujejo naših tedenskih dejavnosti v okviru programa Čaj ob petih ter seveda gospe Ivici, ki je posnela fotografije in tako ovekovečila naše dobro delo.

Hvala vsem!!

Predsednik društva

Nekaj foto utrinkov

DSC04699    DSC04690   DSC04689   DSC04692   DSC04687   DSC04686    DSC04698    DSC04714   

Zaslužen počitek po končanem delu

Zaslužen počitek po končanem delu

                    

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Vedno vestni

    Za uspeh je med drugim potrebno tudi biti marljiv, vesten in natančen in vse je treba zapisati  🙂
    tajnik